Κρατήσεις τελευταίας στιγμής (+30) 6932 153287

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη

Καλώς ήλθατε στο Tourings Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Οι καλύτερες υπηρεσίες σε ποιότητα νέων μοντέλων αυτοκινήτων και οι καλύτερες δυνατές τιμές σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μας

Άριστη εξυπηρέτηση

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη

Τι προσφέρουμε;

Δωρεάν ακύρωση

Δωρεάν χιλιόμετρα

Όλοι οι τοπικοί φόροι

Φ.Π.Α. (24%)

24 οδική βοήθεια

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

TP: Ασφάλιση κλοπής και πυρκαγιάς

PAI: Ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων για επιβάτες και οδηγούς

CDW: Απαλλαγή ζημιών από σύγκρουση

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν πάντα

Όλοι οι φόροι και προσαυξήσεις

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Η δυνατότητα προσθήκης οδηγού

Παράδοση αυτοκινήτων στην Κρήτη, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων

Τα πλεονεκτήματα για να μας επιλέξετε για  ενοικίαση αυτοκινήτων στο Ηράκλειο.
Όπως και οι δημοφιλής διεθνείς εταιρείες ενοικίασης, ενοικιάζουμε μια ποικιλία αυτοκινήτων με απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων και εγγύηση του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση βλάβης. Εάν το όχημά σας δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επιτόπου, θα το αντικαταστήσουμε γρήγορα οπουδήποτε στην Κρήτη.
Όπως και οι μικρές τοπικές εταιρείες, έχουμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση στους πελάτες μας και προσφέρουμε κρατήσεις και ένα ευέλικτο σύστημα πληρωμών. Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ήδη τις περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρουν οι μεγάλες εταιρείες με επιπλέον χρέωση.

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των μεσαζόντων , ενοικιάζουμε μόνο τα δικά μας αυτοκίνητα και συνεπώς παρέχουμε σαφείς και ακριβείς όρους ενοικίασης στην ιστοσελίδα μας πριν από την κράτηση.
koules.jpg
Οι όροι ενοικίασης είναι οι ίδιοι για όλα τα αυτοκίνητα με ελάχιστες μόνο διαφορές. Η ασφάλειά μας είναι πραγματικά all inclusive!
Παρόλο που προσφέρουμε χαμηλές τιμές, τα οχήματα περιλαμβάνουν πλήρη ασφάλιση, και συγκεκριμένα:

  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης αυτοκινήτου (που ονομάζεται επίσης Ασφάλιση τρίτων).
  • Απαλλαγή από ζημιές Super Collision
  • Πλήρης ασφάλιση αυτοκινήτων - καλύπτει ζημιές από βανδαλισμούς, κλοπές και φυσικές καταστροφές

Τι παίρνω;

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να πάρουν τη σωστή αποφαση στο οχημα που χρειάζονται στο Ηράκλειο. Πριν κλείσετε, θα σας δείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Από προηγούμενες αξιολογήσεις πελατών, τι περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες μας και πληροφορίες παραλαβής, σας δίνουμε όλα τα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή ενοικίασης για εσάς.
Αποκλειστικές χαμηλότερες τιμές!
Έχουμε πρόσβαση σε αποκλειστικά χαμηλότερες τιμές και δωρεάν πρόσθετα. Η έξυπνη μηχανή αναζήτησης κρατήσεων μας θα διασφαλίσει ότι θα επωφεληθείτε από αυτές τις οικονομικές προσφορές για εσας! Θα σας προτείνουμε  την καλύτερη και φθηνότερη τιμή για τις απαιτήσεις της ενοικίασης για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό σας αυτοκίνητο.

Δωρεάν παράδοση και παραλαβή

στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ξενοδοχεία

Τοπική εξειδίκευση!
Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία με την ενοικίαση αυτοκινήτου τους
Για αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει προσωπικό που είναι φιλικό και εξυπηρετικό, αξιόπιστο και έχουν σε βάθος τοπικές γνώσεις για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε το καλύτερο από την ενοικίαση σας στο Ηράκλειο.

Καλώς ήλθατε στο Tourings Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Το Tourings ιδρύθηκε το 1988 και σκοπός του είναι η ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλους όσους επισκέπτονται την Κρήτη για να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά της και την πολιτιστική της κληρονομιά...

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ηράκλειο

η καλύτερη επιλογή για ποιότητα και οικονομία οδήγησης και ταξίδια
Για την πιο αξέχαστη διαμονή σας στην Κρήτη μπορείτε να κάνετε τη σωστή απόφαση επιλέγοντας Tourings Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Το Tourings.gr είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Σε συνεργασία με την κορυφαία ομάδα, προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε όλες τις ομάδες αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων πολυτελείας, των αυτοκινήτων cabrio, των minivans και των αυτόματων αυτοκινήτων. Με ένα τηλεφωνικό κέντρο ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα 08:00 - 21:00, μπορούμε να σας βρούμε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης όποτε θέλετε - όπου κι αν πάτε